Cursus Duits zakelijk voor opdrachtgevers en klanten

Op zoek naar een cursus Duits zakelijk? Kom dan eens langs bij de Taaltrainer. Dit bedrijf organiseert meerdere taaltrainingen, allemaal specifiek gericht op de zakelijke praktijk. Heeft u dus een eigen bedrijf en veel contact met Duitse klanten? Dan bent u hier aan het juiste adres! De Taaltrainer werkt met de beste en de meest ervaren trainers, die telkens weer hun programma optimaliseren en afstellen aan de Duitse zakencultuur.

Lagere kosten en meer theorie

Wanneer je je aansluit bij de Taaltrainer betaal je maar liefst 20 tot 40 procent minder dan bij andere taalinstituten. Daarnaast is er een groot deel theorie tot je beschikking – er is een enorme kennis van vaktaal en daarmee is een branche en functie specifieke taalvaardigheid verzekerd. Je weet door het samengestelde pakket precies waar je aan toe bent. De cursussen zijn vrij vlot en goed onderbouwd, individueel als in teamverband.

Omgangsvormen en onderhandelingen

Met de cursus zakelijk Duits komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen de Duitse taal. Je leert specifiek ook over de Duitse omgangsvormen en hoe je het beste kan onderhandelen met je klanten. Zo zorg je dat je een nauw en vertrouwd contact kan opbouwen met je klant, waardoor de samenwerking bevordert en er geen communicatiefouten ontstaan. Wil je meer weten of je direct inschrijven? Kijk dan op de website, daar zie je de mogelijkheden. Natuurlijk kun je altijd contact opnemen bij meer vragen. We zien je graag terug bij de Taaltrainer!