Hij moest dus verplicht een heftruckcertificaat halen

magazijn werkenEen neef van mij werkt in een groot magazijn. Omdat zijn baas het belangrijk vindt dat zijn personeel goed geschoold blijft, biedt hij regelmatig trainingen en cursussen aan. Zij had mijn neef een half jaar geleden de mogelijkheid een heftruckcertificaat halen op de kosten van de baas. Omdat hij hier wel een kans in zag, accepteerde hij dit dan ook. Omdat hij zelf vond dat hij klaar was voor meer verantwoordelijkheid ging hij zelf op zoek naar een rijschool. Als tip krijg hij wel mee om eens te kijken op verkeersschoolwesseldijk.nl. Dit was dan ook het eerste wat hij thuis deed. Na het bekijken van de site besloot hij niet verder te kijken en nam direct contact op met hen.

wesselijkHem werd verteld dat hij twee verschillende cursussen kon volgen. Elk had zijn voor- en nadelen. Omdat het dus op de kosten van de baas was, besloot hij de goedkoopste te nemen. Beide zijn overigens even goed, echter ligt de nadruk op andere onderdelen.

Bezoek hun site maar eens

Omdat hij het contact zelf allemaal moest regelen, deed hij dit dus ook, zoals ik net al zei had hij verschillende mogelijkheden. Een heftruckcertificaat halen kosten hem dan ook niet veel moeite. Dit omdat hij stiekem bij het bedrijf waar die werkt hier al een op gereden heeft. Hierdoor wist hij precies hoe alles werkte. Dit maakte het natuurlijk alle eenvoudig. Volgens mijn neef is het echt de moeite waard om hun site eens te bezoeken.

Heftruckcertificaat halenWat wellicht ook interessant is om te weten, is dat zij ook particulieren lessen geven. Dus zoek jij nog een goedkope rijschool, dan weet je waar je moet zijn.