Zzp factoring zonder risico

Zzp factoring, is wat ik als tip kreeg van iemand die ik ken uit de ondernemingswereld. Wij waren in gesprek over een debiteur van mij die telkens te laat de betaling voldoet. Dit is erg lastig en zeker als je zelfstandig ondernemer bent. Soms zit ik namelijk letterlijk te wachten op mijn inkomsten en dat geeft best wel stress. Toen ik hoorde wat Zzp factoring precies inhield. Ben ik na aanleiding van het gesprek naar de website, finqle.nl gegaan. Hier kon ik al snel zien dat dit beslist iets voor mij is. Het is een veilige manier om de zekerheid van je debiteurenadministratie vast te stellen. Ik besloot mij daarom direct aan te melden via de website en ik kreeg hier al snel een reactie op. 

Zzp factoring

Zzp factoring werkt als volgt

Wanneer je van Zzp factoring gebruik wilt maken dan zal je dit erg weinig moeite kosten. Want wat je moet doen is je factuur online indienen en dan zal je binnen een dag al de betaling ontvangen. Dit is zo erg prettig dat je dit werkelijk een hoop stress kan schelen. Want de zorg om de betaling te ontvangen van je debiteur is namelijk voor Finqle. Want Finqle koopt je verkoopfactuur namelijk over.

Omdat ik erg blij ben dat ik deze aanrader heb gekregen. Wil ik deze graag doorgeven aan de lezer van dit blog. Ik weet zeker dat ik vele ondernemers blij kan maken met deze werkwijze. Je houdt echt meer tijd over voor de leuke dingen van het ondernemen. Neem eens zelf een kijkje op de website en lees hier meer informatie over. Ik weet zeker dat het je snel aan zal spreken en zeker omdat je geen risico meer loopt omtrent je inkomen. Want ook al zal de debiteur de betaling helemaal niet voldoen. Het is niet meer jouw zorg maar die van Finqle.

Debiteur