Top voor Refurbished iPhones kopen

Jorshop

Ben je op zoek naar Refurbished iPhones kopen om een bedrijf te vinden die refurbished iPhones aanbiedt voor een voordelige prijs? Dan ben je bij Jorshop aan het juiste adres. De experts van dit bedrijf hebben namelijk al bijna 10 jaar ervaring in de Apple reparatie branche en bieden een ruim assortiment aan refurbished telefoons aan. 

Al meer dan 10.00 toestellen gehonoreerd en indien nodig gerepareerd

Voor Refurbished iPhones kopen ben je bij JorShop aan het juiste adres omdat de experts al bijna 10 jaar ervaring hebben in deze branche en in de loop van deze jaren al meer dan 10.000 toestellen hebben gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. De experts van dit bedrijf controleren de telefoons en zorgen dat deze geheel up to date zijn en beschikken over de nieuwste software. Al de telefoon opgeknapt moet worden zullen hier uitsluitend originele onderdelen voor worden gebruikt om de kwaliteit van de telefoon te kunnen waarborgen. Als je besluit om over te gaan tot een aankoop van en refurbished iPhone zullen hier origineel oplaad accessoires bij zitten en zul je een jaar garantie krijgen zodat je onbezorgd kunt genieten.

jorshop


Een zeer hoog klant gemiddelde 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels telefoons gerepareerd en aanbiedt hebben zij al erg veel voorgaande klanten blij mogen maken met een nieuwe telefoon. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende service die zij hebben ontvangen. JorShop heeft daarom ook een klant gemiddelde van een 9,6.