Een verrassing via een anoniem sms

anoniem sms sturen

Om iemand te verrassen kun je ook gebruik maken van een anoniem sms. Zo kun je bijvoorbeeld iemand feliciteren of beterschap wensen namens iemand anders. Super leuk voor kinderen die fan zijn van een bepaalde zanger of band of voor je vriendin die een stiekeme crush op een influencer of andere online bekendheid heeft. Zo kun je als afzender de naam van deze band, zanger of crush intypen met een persoonlijke verjaardagswens. Zeg niet dat jij het bericht hebt verzonden, maar laat diegene in de baan dat hun idool dat echt heeft gedaan. En of ze zich dan extra speciaal voelen!

anoniem sms sturen

Kinderen geloven (bijna) alles van hun grote voorbeeld

Ook kun je door middel van een anoniem sms iemand voor de gek houden. Of je gebruikt het als handig hulpmiddel in je opvoeding. Willen de kinderen niet luisteren naar jou? Verstuur dan een anonieme sms om te laten lezen. Dit werkt het beste als de kinderen al kunnen lezen, zodat je kan zeggen:’zie je wel’. Bijvoorbeeld ga nu maar slapen (naam van het kind), morgen is er een nieuwe dag om weer te gamen of buiten te spelen. Groetjes en dan de naam van de grote idool. Zo geloven ze echt dat hun grote voorbeeld het zegt en doen dan eerder iets dan wanneer hun eigen vader of moeder het zegt.

Het grootste cadeau wat je iemand maar kan geven 

Ook kun je tijdens feestdagen kiezen om iemand anoniem een sms te verzenden. Zo kun je je kinderen verblijden met een persoonlijke sms van de Sint of Piet of je dementerende oma of ouders met een sms van de kerstman. Als een sms persoonlijk is gericht is dat bijna net zo speciaal als een kaartje. Vooral als je persoonlijk aan die persoon denkt en wat wil wensen of wilt laten weten dat ze niet alleen zijn in plaats van een kaartje.