Tips voor het aanvragen van kwalitatieve backlinks

kwalitatieve backlinks

In dit artikel gaan we het hebben over het bouwen van kwalitatieve backlinks naar jouw website, en ook vertellen over de links die jouw positie in de zoekresultaten kunnen schaden. De oude tijd dat alle soorten backlinks als goed voor SEO werden beschouwd, is allang voorbij. Jarenlang vertrouwden veel webmasters op slordige technieken en gebruikten ze geautomatiseerde tools om elke dag honderden backlinks te bouwen. Sindsdien is er veel veranderd. In het huidige netwerk van publishers hebben hoogwaardige en relevante backlinks de meeste waarde. Maar hoe bouw je goede backlinks?! Hier zijn enkele tips die je moet volgen om goede backlinks naar uw website te krijgen.

Vertrouw niemand

Vertrouw niet op de tips die je leest van onbekende bronnen, maar eerder het netwerk van publishers. Als iemand het geheim ontdekt om als eerste op Google te ranken voor concurrerende zoekwoorden, is het zeer onwaarschijnlijk dat ze het met vreemden zullen delen. Doe altijd je onderzoek en voer je eigen experimenten uit. Met heel weinig geld kun je een website maken om alle soorten backlinks te testen en je eigen casestudy’s hebben.

kwalitatieve backlinks

Bouw backlinks met geduld

Als je net jouw website hebt gemaakt, is de kans op snelle en natuurlijke links bijna nihil. Het is het een of het ander.

Natuurlijke links kosten tijd.

Je gebeden zeggen voordat je naar bed gaat, in de hoop dat ze naar je zullen linken, zal je nergens brengen. In plaats daarvan moet je enkele links bouwen en relevant verkeer naar jouw website leiden.

Hoe doe je dit?

Een veelgebruikte methode is om gastberichten te schrijven op gerenommeerde websites in jouw niche.

Schrijf de juiste gastberichten voor de juiste sites

Wanneer je gastberichten schrijft voor andere websites, doe dit dan niet alleen om een ​​link in de bio van de auteur te krijgen. Deze methode wordt de laatste tijd veel misbruikt, maar met de juiste strategie kun je je onderscheiden van de massa.