JIP Media maakt ook een webshop geschikt voor de mobiel

JIP Media

Woocommerce is wereldwijd de meeste gebruikte webwinkel software. Daar JIP Mediamaakt JIP Media dan ook gebruik van. Dit is een is een webshop plugin voor WordPress. Voorheen was dit een plugin die je kon gebruiken, maar tegenwoordig is dit één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Ooit hebben wij een website laten bouwen, maar daar hebben wij momenteel meer lasten dan lusten van. Vaak ligt het systeem eruit, of werkt niet naar behoren. Op een gegeven moment waren wij dit systeem zo zat, dat wij naar iets anders op zoek zijn gegaan. Een bedrijf die wel een site kan bouwen die goed werkt. Via het internet kwamen wij al snel bij een bedrijf uit en hebben hier een afspraak mee gemaakt.

Een hele mooie webshop door JIP Media laten bouwen

JIP MediaHet gesprek met JIP Media was een zeer interessant gesprek. Hier kregen wij te horen wat zij allemaal voor ons konden betekenen. Tevens gaven zij aan dat zij onze oude website konden maken, maar daar voelden wij zeer weinig voor. Daarna kwam het idee om in plaats van een website een webshop te bouwen. Hier kunnen wij onze goederen op aan bieden en meteen verkopen. Met slechts een paar muisklikken kan een klant zijn goederen al bestellen. Lekker snel en makkelijk. De klant tevreden en wij natuurlijk ook. Hierdoor zal onze omzet flink gaan groeien. 

Inmiddels hebben wij onze webshop al online staan en de zaken lopen bijzonder goed. Wat wij eerst maar matig verkochten, loopt nu als een trein. Waarom wij hier niet eerder aan gedacht hadden weten wij ook niet. Tegenwoordig zijn wij heel erg blij met onze mooie webshop. Hierdoor is onze omzet echt gestegen. Tegenwoordig laten wij ook web teksten door dit bedrijf schrijven, om onze producten meer te promoten. Echt een topbedrijf met heel veel mogelijkheden.