Zaalverhuur Utrecht: zakelijk en particulier

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor je evenement? Een van de mooiste locaties in Utrecht die je kunt boeken is Mereveld. Deze evenementenlocatie ligt in Utrecht, bij Amelisweerd en is een absolute aanrader voor je evenement. Hier kun je niet alleen een onvergetelijke bruiloft vieren, maar ook een jubileumfeest. Ook wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie voor je vergadering is Mereveld een goede keus. Je bent hier verzekerd van een mooie locatie in de stad, een schitterend pand, veel ruimte en tal van extra mogelijkheden.

Wanneer je op zoek bent naar zaalverhuur Utrecht kun je zeker bij Mereveld terecht. Dit pand is perfect voor bedrijfsfeesten en bruiloften, maar ook voor conferenties en vergaderingen. Er zijn een aantal mooie zalen die tot je beschikking staan: het is aan jou om te bepalen waar je wilt verblijven.  De omgeving is rustgevend en daarnaast ben je ook verzekerd van de beste catering.

De mogelijkheden bij zaalverhuur Utrecht

Het is ook goed mogelijk om een culinair diner te boeken bij deze locatie. Zo kun je kiezen uit ontbijt, lunch of een meergangendiner. De gerechten worden bereid met biologische ingrediënten uit de streek. Verder is het goed mogelijk om ook entertainment te regelen tijdens het evenement. In de verschillende zalen zijn tal van mogelijkheden. Of je nu een moderne zaal wilt of een zaal met een bijzonder authentiek interieur: zaalverhuur Utrecht Mereveld is de place to be. Ontdek zelf de mogelijkheden en boek een van de zalen voor jouw evenement.