WOZ waarde Den Haag, gratis bezwaar indienen

Ieder jaar weer bepaald de gemeente door middel van het opleggen van een WOZ waarde op je woning hoeveel belasting we moeten gaan betalen. De gemeente voert zo’n WOZ waarde Den Haag bepaling uit door gebruik te maken van een geautomatiseerd proces gebaseerd op allerlei factoren. Het is een uiterst tijdrovende klus om iedere woning apart te beoordelen en met zo’n automatisch proces gaat het immers een stuk sneller. Dit betekent wel dat de waardebepaling van een woning meer dan eens niet overeenkomt met wat dit daadwerkelijk zou moeten zijn. In vrijwel alle gevallen is de WOZ waarde te hoog ingeschaald. In zo’n geval betaal jij dus ten onrechte veel meer belasting dan eigenlijk zou moeten.

WOZ waarde Den Haag indienen loont

Gelukkig kunnen we binnen zes weken na het ontvangen van de WOZ waarde Den Haag bezwaar indienen en daarmee veel geld besparen. Deze besparing kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar! Er zijn namelijk veel redenen die ervoor kunnen zorgen dat je WOZ waarde lager aangehouden wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wijzigingen in de omgeving, achterstallig onderhoud, nadelige aanpassingen qua bereikbaarheid van je woning en vele andere redenen. Dit zijn allemaal veranderingen waarmee bij een automatische WOZ bepaling geen rekening wordt gehouden. Nu denkt je wellicht, ja maar zo’n bezwaarschrift schrijven is toch veel te ingewikkeld voor mij? Wat nu als je kosteloos geholpen wordt met het WOZ waarde Den Haag bezwaar indienen, is het dan alsnog niet de moeite waard? In 98 procent van de gevallen is de WOZ waarde inderdaad te hoog en wordt er een beter passende beschikking gestuurd waardoor jij veel geld bespaard.

Welke belastingen hebben invloed op de WOZ waarde?

Door het verlagen van de WOZ waarde Den Haag worden ook de bijbehorende belastingen verlaagt. De WOZ waarde heeft namelijk effect op je OZB maar ook op je inkomstenbelasting, de waterschapsbelasting en nog veel meer. Al deze kostenposten kunnen gereduceerd worden met een goedgekeurd bezwaar. Maar mocht je bezwaar worden afgewezen, wat dus in de meeste gevallen niet gebeurd, ook dan is de hulp die je hebt aangenomen om je bezwaarschrift te laten schrijven kosteloos voor particulieren. Jij hoeft enkel een lijstje met gegevens in te vullen en de gevraagde documenten te uploaden. Vervolgens gaat er een gediplomeerde WOZ-taxateur aan de gang met het opstellen van het bezwaarschrift. Je wordt ondertussen op de hoogte gehouden van de vorderingen per e-mail.

Vraag nu om gratis hulp bij het maken van bezwaar tegen je WOZ waarde

Nu je weet dat het bezwaar maken tegen de WOZ waarde Den Haag gratis is, en dat 98 procent van de bezwaarschriften als gegrond verklaard worden en je daarmee dus honderden euro’s per jaar kunt besparen, waarom vraag je dan nu niet direct om hulp zodra de WOZ waarde Den Haag beschikking op je mat valt? Je hoeft enkel contact op te nemen met de Bezwaarmaker.nl en de rest wordt letterlijk voor je geregeld. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de informatie over je woning en omgeving in te vullen en enkele documenten aan te leveren. Dit is nog geen vijf minuten werk, zo’n besparing is dus letterlijk snel verdiend.