Weet jij alle pictogrammen gevaarlijke stoffen?

opvangbakEen vriend van werkt bij een productiebedrijf waar zij veel werken met gevaarlijke stoffen. Laatst sprak ik hem uitvoerig over zijn werk en wat hij nu precies allemaal deed. Omdat ik zijn verhaal zo interessant vond, besloot ik hierover een artikel te gaan schrijven. Dit zodat sommige van jullie hier wellicht nu of in de toekomst iets aan gaan hebben. Nogmaals vooral bedrijven die werken met pictogrammen gevaarlijke stoffen zullen hier veel aan gaan hebben. Allereerst wil ik weten of jullie bekend zijn met de firma Denios? Zij bieden dus advies en oplossingen aan om op een verantwoorde manier om te gaan met gevaarlijke stoffen. Natuurlijk stelt de overheid ook strenge eisen over dit onderwerp. Echter bieden zij geen advies aan. Hiervoor moet je toch echt bij denios.nl zijn.

Hoe herken je gevaarlijke materialen en stoffen?

denios.nl

Het kan voorkomen dat jij als organisatie niet alle pictogrammen gevaarlijke stoffen herkent. Dit kan komen omdat e hier niet dagelijks mee werkt of mee in contact komt. Wanneer je bijvoorbeeld alleen de opslag beheerd denkt men dat dit niet nodig is. Echter adviseer ik bedrijven dit wel te weten. Indien je iets niet herkent kun je dus contact opnemen met een firma als Denios. Zij herkennen en kennen alle gevaarlijke stoffen. Omdat iedere stof andere eigenschappen heeft, dient het ook andere behandelt te worden. Vandaar is het fijn als je van te voren weet hoe je hier het best mee om kunt gaan.

opslag stoffen

Zo trainen zij personeel van bedrijven hoe om te gaan met zulke stoffen. Op deze manier creëren zij een veilige werkomgeving. Benieuwd wat zij voor jou kunnen doen? Neem gerust contact met ze op.