Wat is raamfolie op maat precies?

Raamfolie op maat

Je hebt vast weleens op een raam een ander tintje gezien, of zelfs folie over het raam heen. Dit folie op de ramen is raamfolie en dit is dan vaak raamfolie op maat, want dan past het allemaal goed op het raam. Dit folie op de ramen hebben best wel veel mensen, maar soms zie je niet eens goed dat er folie op de ramen zit. Dit folie is eigenlijk gewoon een klein laagje wat je op een raam plakt. Er zijn allerlei redenen waarom je zou kunnen kiezen voor raamfolie, want het heeft meerdere voordelen. De keuze of je raamfolie op je raam doet of niet is volledig aan jou, want het is en blijft jouw raam.

Voordelen

Als je er bijvoorbeeld voor zou kiezen om raamfolie op maat te nemen kan je wellicht een aantal voordelen ervaren, want er zitten wel een aantal gevolgen aan. Een voordeel aan raamfolie is dat je ook meer privacy krijgt, want met raamfolie kunnen ze minder goed naar binnen kijken. Een ander voordeel is ook dat je beter geïsoleerd bent, want het folie houd wel koud en warmte buiten het huis. Als het bijvoorbeeld zomer is houd het folie dus warmte buiten, hierdoor is het een stuk koeler in huis. Raamfolie is dus indirect ook goed voor het milieu, hierdoor zitten er dus best wel wat voordelen aan.

Raamfolie op maat

Reclame?

Met raamfolie op maat kan je jouw huis beter isoleren, maar je kan ook reclame maken met het folie. Als je bijvoorbeeld folie op jouw raam wilt kan je er ook een tekst, of zelfs een logo op het folie zetten. Iedereen die dan langs jouw pand loopt ziet dan jouw bedrijf en logo, hierdoor maak je dus reclame met het folie op de ramen.