VPS servers, zelfs in Nederland

Wanneer je denkt dat je alleen VPS servers in het buitenland kunt vinden, dan heb je het mis want ook in Nederland kun je ze krijgen. Zelfs voor zeer lage prijzen. Ook daarbij kun je je vraagtekens hebben, maar het is daadwerkelijk zo. Doordat je maar een klein gedeelte van een grote server huurt, hoef je niet te veel te betalen voor een goedwerkende en veilige website.

De werking van VPS servers in Nederland
VPS staat voor Virtual Private Server, waarmee je verschillende websites gescheiden van elkaar kunt laten draaien op dezelfde server. Waardoor je de kosten kunt besparen. Naast het laten draaien van websites op één server biedt het ook de mogelijkheid om je eigen software bij te houden en te installeren. Zo kun je op een klein stukje server alles inrichten zoals jij het wilt hebben. Met de mogelijkheid om op een eenvoudige manier bestanden te uploaden en te downloaden. Je hebt dus niet te maken met bepaalde eisen waar je aan moet voldoen, maar kunt geheel je eigen gang gaan. 

Betaalbare VPS servers
Zoals al eerder is gezegd kunnen de lage prijzen worden gewaarborgd doordat je een klein gedeelte huurt van één grote server. De grootte van de server die je huurt bepaald ook de prijs die je betaald per maand. Maar voor alle ‘abonnementen’ geldt dat je een snelheid van 1000Mbps hebt. Wat dus al aantoont dat er een hoge snelheid achter zit.
Via dmca4free.com kun je diverse abonnementen afsluiten, zolang de server kan draaien op een Windows of Linux.

Bron: vps server Nederland