Voor elk vakgebied de goede kleding

Bedrijfskleding bedrukken

Vaak zie je aan het soort kleding wat er gedragen wordt al waar iemand werkzaam is, bijvoorbeeld in de zorg als de horeca is erg herkenbare kleding waar men in werkt. Toch is het als bedrijf ook goed als je laat zien door middel van een naam of logo dat personeel werkzaam is voor jouw bedrijf, ook de normale werkkleding zoals polo’s, shirts, truien en vesten kunnen worden bedrukt. bedrijfskleding bedrukken kom je overal tegen, van het overhemd van de buschauffeur tot de kok in het restaurant. Bij dcvakkleding.nl is je werkkleding in goede handen.

Bedrijfskleding bedrukken

Verschillende posities om te bedrukken

Wanneer je denkt aan bedrijfskleding bedrukken denk je het eerste aan de positie waar de opdruk moet komen, ook hierin heb je verschillende keuzes. Op de borst en mouw zijn twee plaatsen waar je de bedrukking kunt laten aanbrengen, maar ook wanneer je andere wensen hebt die niet standaard zijn kun neem dan gerust contact op met de medewerkers van dcvakkleding.nl. Wel is het goed om een tekst of logo niet op een plaats te laten bedrukken waar er bijvoorbeeld een naad of rits aanwezig is. Vaak is die positie niet geschikt, zodat je een andere plaats moet kiezen.

Merken waaruit je kunt kiezen

Misschien heb je als bedrijf een bepaald merk wat je gebruikt bij werkkleding bedrukken. Gelukkig ben je dan bij dcvakkleding.nl ook aan het goede adres, de verschillende merken zorgen ervoor dat je altijd wel het goede merk vindt waar je naar op zoek bent. Wanneer je kijkt in de webshop, kun je het filter gebruiken om het juiste merk te selecteren. Door werkkleding te laten bedrukken, maak je de kleding niet alleen herkenbaar maar maak je ook goede reclame voor je bedrijf. Niet voor niets maken heel veel bedrijven en instellingen al gebruik van de mogelijkheden.