Voelt het verdacht? Huur een brandwacht

De veiligheid van uw medewerkers en van uzelf staat altijd bovenaan op het lijstje. Daarom wilt u er ook voor zorgen dat jouw bedrijf geen verhoogd risico op brand heeft en iedereen zo veilig mogelijk aan het werk kan gaan. Het kan best voorkomen dat u het gevoel hebt dat uw bedrijf een verhoogd risico op brand heeft en dat het een beetje verdacht voelt. Op zulke momenten kunt u een brandwacht huren en die zal voor u uw bedrijf gaan bekijken om te kijken of uw gevoel klopt en uw bedrijf inderdaad een verhoogd risico op brand heeft. Mocht dit zo zijn, kunnen de nodige maatregelen getroffen worden. 

Verantwoordelijk voor de veiligheid

Wanneer u een brandweer huurt, is hij of zij verantwoordelijk voor de veiligheid van iedereen in uw bedrijf. Daarom wilt u er ook voor zorgen dat de brandwacht die u inhuurt een Rijksgediplomeerde brandwacht is. Zo’n brandwacht is namelijk ervaren en weet wat hij of zij aan het doen is.

Het is een grote verantwoordelijkheid die de brandwacht draagt en daarom wilt u natuurlijk de beste van de beste hebben. Op https://www.degrootbrandwachten.nl/ vindt u allerlei informatie over brandwachten, brandpreventie en dergelijke dingen. Daarnaast kunt u via die site ook de beste brandwachten huren voor uw bedrijf en zorgen dat iedereen in alle veiligheid aan het werk kan gaan. 

Brandwacht kan van alles

Een brandwacht kan van alles. De brandwacht zal rondlopen en kijken of er brandgevaren zijn, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat iedereen veilig het bedrijf verlaat indien er inderdaad sprake is van een brandgevaar. Mocht het nodig zijn, kan een brandwacht ook EHBO toepassen. Gelukkig is een brandwacht er vaak op tijd bij en zal het niet nodig zijn om EHBO toe te passen op eventuele gewonden.

Ongeacht wat u wensen zijn, heeft De Groot Brandwachten altijd wel iemand beschikbaar staan voor u om u te helpen. Alle brandwachten beschikken over een Rijksdiploma en zijn erkend door verzekeraars en gemeenten.