Verbindend leiderschap trainen

Verbindend leiderschap

Een training van verbindend leiderschap, heeft mij de ogen doen openen. Jarenlang ben ik werkzaam geweest bij hetzelfde bedrijf in een leidinggevende functie. Met ups en downs heb ik deze taak volbracht. Op een gegeven moment was ik toe aan een andere uitdaging en heb ik gesolliciteerd bij een extern bedrijf. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en niet veel later kreeg ik te horen dat de keuze op mij was gevallen. Met een lach en een traan heb ik afscheid genomen van mijn huidige werkgever en in mijn nieuwe baan begonnen. Ook hier had ik een leidinggevende taak en dat was best wel moeilijk. Niet het werk, maar het personeel maakte het voor mij erg lastig.

Verbindend leiderschap

Dankzij verbindend leiderschap weet ik hoe te handelen

Het is altijd wennen als je ergens anders gaat werken. Het oude en vertrouwde is weg en daar moest ik een weg in vinden. Met de hulp van de coach Paulette van Hezik, werkzaam bij Coerage is het mij gelukt om de draad weer op te kunnen pakken. Als eerste was het mijn taak om mijn medewerkers het vertrouwen te geven. Samen met deze training is het mij gelukt om mijn nieuwe afdeling weer tot een saamhorigheid te krijgen. De sfeer is weer goed en ook het vertrouwen in mij, als nieuwe teamleider, is er gekomen. Zeker een aanrader om een coaching sessie via Coerage te nemen, wanneer er veel onrust en stress binnen een team is.