Veiligheidsfolie laten plaatsen door een expert

veiligheidsfolie laten plaatsen

Veiligheidsfolie laten plaatsen is een ding die ik liever uit handen geef. Ooit heb ik een rolletje in de winkel gehaald en een poging gedaan. Maar verder dan het maken van flinke bulten in de folie, ben ik niet gekomen. Het resultaat was dan ook, dat dit rolletje in de prullenbak is terecht gekomen.

Op ons werk zijn de regels erg streng, vooral omdat er volgens bepaalde richtlijnen gewerkt moet worden. Ik ben leraar en werk met kleine kinderen. Het lesgeven is altijd leuk, maar daarbij komt de veiligheid zeker om de hoek kijken. Zo moet er gekeken worden of het materiaal waarmee gewerkt wordt wel aan bepaalde eisen voldoet.

veiligheidsfolie laten plaatsen

Op alle ramen veiligheidsfolie laten plaatsen

De stoelen en tafels waar de kinderen aan zitten moeten stevig zijn en zo kan je nog wel even doorgaan. Waar eigenlijk niet echt aan gedacht was, waren de ramen die in de deuren zaten. De kinderen gooien wel eens met een harde klap zo een deur open of dicht. Vaak gaat het goed, maar een maand geleden niet. Het glas spatte uit de deur en vloog alle kanten op. Gelukkig raakte niemand gewond, maar er werd wel meteen actie ondernomen om herhaling uit te kunnen sluiten.

Luna Glass Tinting, de specialist in glasveiligheid hebben wij meteen gebeld. Deze hebben alle deuren met glas voorzien van een speciale folie. Hiermee voorkom je dat een ruit eruit kan vallen in honderden stukjes. Mocht er nu een kind een deur te hard open gooien dan hoeven wij ons daar niet snel zorgen over te maken. Een geweldige oplossing, uitgevoerd door een geweldig bedrijf!