Veilige etagevloer

Kleine etegevloer

Een etagevloer is onderhevig aan verschillende soorten van belasting, daarmee moet rekening worden gehouden, voor het gebruik maar in de eerste plaats voor de veiligheid. De veiligheid voor de mensen die deze vloeren gebruiken. Veiligheid en kwaliteit voeren de boventoon bij dit bedrijf. Sinds 2014 zijn er eisen gesteld aan de Europese staalbedrijven, dat zij zich moeten houden aan de eis, dat er alleen producten geleverd mogen worden met het CE keurmerk (EN-1090). Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het staalwerk is gewaarborgd, denk aan de lassen, de sterkte van het materiaal enz. Verder worden de vloeren ontworpen en berekend volgens de laatste wet- en regelgeving. Is het werk klaar dan ontvang je een CE-markering over de vloerbelasting en een handleiding waarin staat waarvoor de vloer gebruikt mag worden. Waarvoor is de vloer wel of niet geschikt, waarvoor mag hij wel of niet gebruikt worden? Belangrijk om te weten in verband met de veiligheid.  

Etagevloer

Eisen etagevloer

Er worden strenge eisen gesteld aan een etagevloer. Het zal niet moeilijk te begrijpen zijn waarom dat zo is. Een vloer wordt belast, soms meer soms minder, daar moet bij de productie rekening mee worden gehouden, de belastbaarheid speelt een heel belangrijke rol. Deze zal ook altijd in de handleiding worden genoemd. Kom je boven die belastbaarheid dan neem je een groot veiligheidsrisico en ook de garantie komt in dat geval te vervallen.

Groot model etagevloer

Het is dus belangrijk om je te houden aan de voorschriften. De etagevloer wordt geproduceerd volgens de geldende eisen. Het bedrijf Plus M2 (dat onderdeel is van Anera) heeft deze eisen, voorschriften en daarmee de kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wil je meer weten over de producten van dit bedrijf? Bezoek de website https://plusm2.nl. Neem alvast een kijkje om een indruk te krijgen van het bedrijf en maak vervolgens een afspraak voor een persoonlijk gesprek als je daar behoefte aan hebt.