Tip: e rijbewijs in 1 dag

opleider 2014Mijn baas kwam van de week met goed nieuws. Zo wilde hij dat ik mijn e rijbewijs zou halen. Op het bedrijf komt het vaak voor dat er personeel nodig is die een e rijbewijs hebben. Het is dus handig om veel personeel te hebben met een e rijbewijs. Tijdens een werkdag mocht ik mijn e rijbewijs in 1 dag halen. Mijn auto rijbewijs heb ik bij Osseforth gehaald. Het bedrijf heeft al jarenlang ervaring en is ontzettend professioneel. Ik heb wederom contact opgenomen en aangegeven dat ik mijn e rijbewijs in 1 dag wilde halen. Telefonisch heb ik direct een afspraak gemaakt!

Het lessenaanhanger

Het lessen ging erg goed. Mijn instructeur is super professioneel en heeft mij goed voorbereid op het examen. Het is echt super belangrijk om een goede instructeur te hebben. Gelukkig hebben ze die bij Osseforth. Ze zijn natuurlijk niet voor niks uitgeroepen tot beste rij opleider van 2014. Het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf je aanhangrijbewijs te halen. Het bedrijf is voordelig, heeft goede instructeurs en de voorzieningen zijn geweldig, dus wat wil je nog meer?

Mijn examen ging erg goed. Gelukkig geen fouten gemaakt. Met dank aan Osseforth heb ik in 1 dag mijn rijbewijs. Mijn werkgever is erg blij en zit eraan te denken om vaker mensen naar Osseforth te sturen. Op de website vind je veel informatie over de opleidingen die ze aanbieden. Bij vragen kan je altijd contact opnemen.