Tip: DTP Hilversum!

DTP HilversumKent u DTP Hilversum al? Als dit niet het geval is dan moet u dit bedrijf zeker leren kennen. Zij  zorgen voor vormgeving in uw onderneming en dit hebben ze bij mij ook gedaan. Ik heb dit bedrijf leren kennen dankzij een klant en daar ben ik hem erg dankbaar voor. Dankzij zijn goede tip heb ik namelijk het nodige succes gehad. DTP Hilversum is in ieder geval top!

DTP Dit bedrijf behelst het opmaken en het bewerken van documenten. Hierdoor worden ze geschikt voor punlivatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het drukwerk voor tijdschriften. Dit is precies wat ze voor mij gedaan hebben. Ik wilde namelijk gaan adverteren en zij hebben ervoor gezorgd dat mijn advertentie er goed uit kwam te zien. Ze hebben er een prachtig kunstwerk van gemaakt en daardoor heb ik veel nieuwe kranten gekregen. Ik was best lang opzoek naar een aanbieder zoals deze maar dat is het zeker waard geweest. Ze zijn erg veelzijdig ze gaan zowel op een pc als een Mac aan de slag met alle gangbare pakketten, van Quark Express tot Adobe CS 3, 4, 5 en 6 (Photoshop, Illustrator en InDesign) en van Adobe Acrobat tot EnFocus Pitstop.

De ideale vormgeving!Hilversum DTP

Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat de vormgeving van de advertentie perfect was. Hij sprong er echt uit en dit heeft mij een hoop nieuwe klanten en dus een hoop geld opgeleverd. Deze investering is het zeker waard en ik zou het u dan ook zeker aanraden.