SSL certificaat aanvragen

Aangezien er tegenwoordig veel word gehackt en word onderschept, moest ik wel ingrijpen. Ik heb het namelijk over mijn eigen website. Op mijn website kunnen mensen hun gegevens achterlaten, je kent het wel, zo’n formulier invullen. Ik moest een SSL certificaat aanvragen, dat zou me namelijk heel erg helpen met het vertrouwen van een klant sneller te krijgen en te behouden. Zo’n SSL certificaat is dan ook zeer geschikt voor mijn bedrijf en was ook zeker een optie om aan te schaffen

sslbev1

Veel beter voor bescherming

Het werd me al een paar keer voorgeschoteld, zo’n slotje boven in je http balk. Ze zeiden tegen me dat het sowieso zou helpen met het vertrouwen winnen van klanten. Ook zou dit dan in de loop der tijd helpen om de winst omhoog te halen. Het enige wat ik zelf nog moest uitzoeken was waar ik een certificaat kon aanvragen. Het internet staat namelijk vol met aanbieders. Ik wilde wel zeker zijn dat ik de beste had voor de beste prijs. Ik kwam uit bij Xolphin BV. Zij boden mij een paar opties aan. Dit bedrijf is naar mijn mening de beste van het web en heb daarom ook hier mijn certificaat aangevraagd.

sslbev2

Eindresultaat

Als ik er zo naar terug kijk is het toch wel mijn geld waard, alles wat er op de site van Xolphin BV staat is ook echt waar. Mijn website word vaker bekeken en ik heb nu al meer klanten. Het gaat zo snel het is echt niet normaal. Het helpt me echt!