Spaghettimatten in verschillende kleuren en maten

spaghettimatten

Spaghettimatten, alleen de naam al, maakt mij aan het lachen. Want zodra ik dit hoor, denk ik aan een groot bord vol  met heerlijk eten en een lekker saus en kaas erover heen. Zodra ik een foto van deze matten op het internet zie, snap ik meteen hoe zij bij deze naam komen. Het lijkt inderdaad op de lange slierten van de spaghetti. Eigenlijk best wel een hele leuke uitvinding en ik was dan ook meteen verliefd op dit model mat. 

Angezien ik de aangewezen persoon was om de hal van ons hotel wat aan te kleden, bracht mij dit meteen op een idee. Want niet alleen staat het mooi in de hal om iets op de grond te leggen, het is ook wat veiliger. Bovendien dempt dit ook het geluid, van de gasten die met hakken door deze gang lopen.  spaghettimatten

Drie verschillende spaghettimatten, online, gekocht

Je leest het goed, ik heb er meteen drie besteld. Want het leuke aan deze spaghettimatten zijn, je kan ze zowel binnen als buiten gebruiken. Daarom leek het mij leuk om meteen een paar tegelijk te bestellen. Zo ligt nu een mooie rode mat, met de lengte van 120 x 1800 cm, buiten voor de ingang. Meteen binnen een mat met ons logo erop en verderop een loopmat voor de balie. De aankleding van de hal is op deze manier goed gelukt. Het staat mooi en ziet er een stuk gezelliger uit. 

Alle matten die je hiervan besteld hebben een breedte van 120 cm. Aan jou de keuze hoe lang je deze precies wilt hebben. Deze matten zijn zeer makkelijk te onderhouden. Omdat deze een open rug hebben moet je regelmatig de mat optillen en het zand en andere rommel hieronder wegvegen. Verder kan je deze makkelijk afspoelen met water. Eventueel kan je voor hardnekkig vuil een hoge drukspuit gebruiken.  spaghettimatten