Snel zelf een factuur maken

Zelf even een factuur maken, gegevens uit het CRM systeem halen, en dan nog eventjes de boekhouding doen.  Dat lijkt voor veel ondernemers een hele opgave, vooral de kleinere ondernemers zonder een aparte administratieafdeling.  Gelukkig is boekhouding veel minder een last en minder tijdverslindend met handige online tools. Die tools zijn te vinden in het complete online administratieprogramma van Yoursminc. Daarmee kan je behalve boekhouden ook facturen maken en je klantbeheer organiseren met CRM.

Groeiend aantal gebruikers in België

Yoursminc kwam vijf jaar geleden op de markt voor Belgische eenmanszaken, kleine en middelgrote ondernemingen. Met als doel: een simpel gebruiksvriendelijk maar compleet programma voor ondernemers zonder veel kennis van bedrijfsadministratie. Daarin zijn de makers geslaagd, want in België heeft dit programma veel tevreden klanten. En dat wordt beloond met een klanttevredenheidscijfer van een 8.8.

Even de BTW aangifte doen

Behalve de administratie, facturering en CRM kan je met Yoursminc eenvoudig jouw aangiften voorbereiden. BTW aangifte doen in België is een stuk simpeler geworden met dit programma. Je gebruikt de gegevens in die je al hebt verzameld en dient vervolgens jouw digitale aangifte in via intervat. Met een beveiligde internetverbinding door SSL. De informatie wordt dus gecodeerd verzonden. Dat is weer een zorg minder.

Jouw administratie binnen handbereik

Het fijne van het online systeem is dat je steeds jouw administratie in de buurt hebt, zolang je maar online kan. Een pc of laptop is niet nodig, een tablet of smartphone is voldoende. Dus of nou in de trein zit, een overleg buiten kantoor hebt, thuis de administratie wilt doen, even inloggen is voldoende. Zo kan je jouw gegevens steeds actueel houden en ben je zelf ook steeds up-to-date.

Pakket vanaf E 9.95 per maand

Voor een bescheiden bedrag van E 9.95 per maand heb je dit boekhoudsysteem inclusief CRM en facturering. Het meest uitgebreide programma kost E 19,95 en biedt ook abonnementen, project- en urenregistratie. Je kunt het eerst drie maanden gratis proberen om te kijken hoe het bevalt. Zie verder de website www.yoursminc.be als je meer wilt weten.