PVC tape bedrukken zoals ik het graag zie

Al een tijd was ik op zoek naar wat de mogelijkheden zijn op het gebied van PVC tape bedrukken. Toen ik terecht kwam bij www.bedruktetapefabriek.nl wist ik meteen dat dit voor mij het juiste adres was. Al erg lang wilde ik PVC tape laten bedrukken met daarop het logo van mijn bedrijf. Deze aanbieder kwam op mij direct betrouwbaar over. Duidelijke uitleg en gratis bezorging, wat wil een mens nog meer. De voorbeelden die terug te vinden zijn op hun website laten zien dat ze verstand van zaken hebben! Ook las ik een aantal reacties van klanten die mij zijn voorgegaan, de opmerkingen van deze mensen zijn erg positief.

Bestellen ging gemakkelijk

Uiteindelijk heb ik gekozen voor tape met daarin drie kleuren verwerkt. Mijn eigen logo heb ik gemakkelijk kunnen uploaden. Nadat ik alle gegevens had doorgegeven kreeg ik een keurige en duidelijk mail die ik goedgekeurd heb. Mijn persoonlijke bedrukte tape werd al na drie weken bezorgd, helemaal gratis, geen bezorgkosten. Het klinkt misschien raar maar ik was, en ben nog steeds, zo blij als een kind. De kwaliteit is echt heel erg goed en mijn logo siert kraakhelder op de tape. Deze tape gaat mij zeker helpen om de bekendheid van mijn bedrijf te verhogen. De volgende keer ga ik zeker weer bestellen bij dit bedrijf. Behalve de goede kwaliteit is de service ook erg goed. Er zit maar liefst een jaar garantie op de tape. Ik ben een tevreden klant!