Een professionele brandwacht die garant staat voor uw veiligheid!

Heeft u iemand nodig die altijd voor u klaar staat? Schakel dan de hulp van een professionele brandwacht!

Bent u op zoek naar iemand die 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar staat bij brand of wanneer er iets dreigt mis te gaan? Dan is een brandwacht iets voor u! Ik heb een bedrijf waarbij al meerdere keren bijna brand is ontstaan. Dit komt door de brandwacht nu niet meer voor. Ik had een stoppenkast waar ik regelmatig kortsluiting had, bij kortsluiting is er vaak een grote kans op het uitbreken van brand. Wanneer er nu kortsluiting is bel ik gewoon mijn brandwacht op en die is dan meestal met enkele minuten bij ons. Ik vertel hem wat het probleem is, hij loopt ernaartoe en lost het probleem voor mij op. Ik ben heel onze brandwacht heel dankbaar.

Dit scheelt ons een hele hoop werk. Wanneer het dreigt mis te gaan is hij zo bij ons om te hulp te schieten. Hij heeft een speciale opleiding gehad waarbij hij heeft geleerd hoe hij gevaren op moet lossen en ook hoe hij moet handelen wanneer het mis gaat. Wanneer er een brand uit zou breken weet hij precies wat hij moet doen om dit de kop in te drukken, hiermee bespaar ik een hele hoop geld. Mijn producten zijn namelijk nogal duur en als dit allemaal afbrand krijg ik nooit de volledige aankoopprijs terug van de verzekering. Als ik u was zou ik ook een brandwacht inhuren!