Private Cloud, om cybercriminaliteit tegen te gaan

Ben jij al bekend met de Cloud? De Cloud is een technologische ontwikkeling, dat steeds maar weer veranderd. Het verandert de wijze waarop er gewerkt, gedacht en geleefd wordt. Alles wordt overzichtelijker. Je kan ervoor kiezen een publieke Cloud te openen, dit heet Azure en biedt bedrijven veel voordelen. Ook kan je kiezen voor de Private Cloud, dit is vooral handig bij het voorbereiden van projecten die nog niemand mag zien.

 Je betaalt alleen maar voor de functies die je daadwerkelijk gebruikt. En dus zijn er vooraf geen investeringen meer nodig, jij betaalt precies hoeveel je betaalt. Daarbij wordt het programma steeds maar weer vernieuwd, om een zo groot mogelijk overzicht voor je te creëren om een makkelijke manier. De voordelen van de Cloud zijn eindeloos, maar hier worden de meest belangrijke opgenoemd. Ten eerste stimuleert de Cloud jouw vooruitgang. Bij een programma is het belangrijk dat jij snel en betrouwbaar te werk gaat. Met de Cloud lukt dat. Ook worden jouw projecten automatisch opgeslagen, zodat jij er niet opnieuw uren aan moet werken. Daarnaast is het veilig om met de Cloud te werken. Met de Cloud krijg je meer controle over alle data. Daarbij wordt de kans verkleint tot cybercriminaliteit. Ten slotte is de Cloud zeer overzichtelijk. Het is een onderdeel van Office- en Windows 365 dat ervoor zorgt dat alles wat jij doet, opgeslagen wordt.

Verder met Sirrus

Sirrus is het bedrijf dat het allemaal mogelijk maakt. Zij werken al jaren samen met Microsoft- en Office 365 en zijn op de hoogte van de nieuwste updates. Ze zijn bereid jou te helpen met het programma, indien je dat nodig hebt. Vernieuwing kan fijn zijn, maar wanneer je niet over de juiste kennis beschikt kan het een nadeel zijn. Aangezien dit niet de bedoeling is van het programma deelt Sirrus zijn kennis graag.