Op zoek naar geschikte kandidaten met Recruitment4You

Volgens Recruitment4You hebben steeds meer bedrijven moeite met het vinden van geschikte kandidaten voor beschikbare functies binnen hun organisatie. In het bijzonder binnen het onderwijs en de technieksector is het aantal beschikbare banen veel groter, dan het aantal professionals die deze functies in kunnen vullen. Hoe vind je in een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt de juiste professional om je bedrijfsresultaten te kunnen verbeteren? Het is immers zonde om projecten af te moeten blazen, door een gebrek aan geschoold personeel binnen je organisatie. Een bedrijf als Recruimtent4You kan je helpen bij dit proces! Deze organisatie gaat op zoek naar geschikte professionals, die niet alleen bij de functie binnen je organisatie passen. Ook moet een potentiële medewerker passen in de cultuur binnen je bedrijf. Wat voor professional zoek jij?

Werkwijze van Recruitment4You

Door het gebrek aan professionals in verschillende sectoren, is het belangrijk om professionals al op een jonge leeftijd aan je organisatie te binden. Dit zal het op termijn makkelijker maken om de professionals ook daadwerkelijk binnen te halen. Er zijn verschillende manieren waarop je deze young professionals kunt bereiken. Ga bijvoorbeeld langs op open dagen van universiteiten en hogescholen. Ook kun je scholen benaderen om bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek te organiseren.

Een derde mogelijkheid om professionals kennis te laten maken met je organisatie en de beschikbare functies, is door hen actief op sociale media te benaderen. Vaak zijn er bepaalde groepen waarin werkzoekenden met een bepaalde achtergrond zich verzamelen. Zo vind je in een keer een grote groep potentiële kandidaten!