Onderscheid je van andere instellingen

diplomamappen Bellea

Het behalen van een diploma of certificaat is niet iets wat je even snel doet, iedere keer is het toch een mijlpaal voor leerlingen. Natuurlijk wil je het diploma op een mooie manier aan iemand geven die er hard voor gestudeerd heeft, door deze in een mooie map te doen maak je precies dat onderscheid met de andere instellingen. Diplomamappen Bellea zijn professionele mappen die je de uitstraling kunt geven die je als instelling wilt, kleuren en afbeeldingen die je zelf kunt kiezen.

diplomamappen Bellea

Laat zien dat je instelling professioneel is

Je kunt met de diplomamappen Bellae laten zien aan iedereen hoe professioneel je instelling is, want iedereen weet dat degene die het diploma heeft gehaald deze met trots laat zien aan vrienden en familie. Dan komt ook de diplomamap tevoorschijn met de naam en het logo van je onderwijsinstelling erop, zeker als online aanbieder van lessen is dit een voordelige en effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf. Denk logisch na wat voor tekst en afbeelding een goede reclameboodschap is. 

Altijd een diploma wat beschermd is

Vaak liggen oudere diploma’s en certificaten al een hele tijd in de kast en zien er niet zo goed meer uit, verkleurd en in sommige gevallen ook nog vol met kreukels. Met de diplomamappen Bellae blijven je diploma’s en certificaten voor zeer lange tijd mooi, geen ezelsoren meer aan de papieren waardoor je altijd met trots het papiertje mee kunt nemen. De mappen voor een diploma zij ook eenvoudig mee te nemen in je tas, om ook tijdens een reis je certificaat als nieuw te houden.