Office gebruik

Office is aan te schaffen voor mensen die nog geen licentie hiervoor hebben, ook voor mensen die niet vast willen zitten aan een maandelijks bedrag wat zij moeten betalen. Is dit wel een slimme koop en is zo’n office 2019 licentie wel echt het geld waard?

Betere versie

Office 2019 wordt door Microsoft gezien als de betere versie en dus als opvolger van Office 2016. Microsoft wilt namelijk dat alle gebruikers overstappen op office 365. Hierbij zitten voordelen zoals 1 terabyte cloudopslag en de mogelijkheid om de software op meerdere computers te installeren. Office 2019 is echter maar op 1 pc te gebruiken, je koopt dus 1 keer de licentie voor de computer waar jij de software op wilt hebben.

De software is vooral geschikt voor bedrijven die niet aan een abonnement vast willen zitten, ook al hebben de gebruikers de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen.

Door de jaren heen zijn er vele nieuwe functies bij gekomen, de ene is soms opvallender dan de ander en een paar functies zullen beter van pas komen dan een ander. Een van de vele nieuwe functies is het dicteren van een tekst. Je kunt zo praten en vervolgens wordt de tekst automatisch op Word geschreven om het jou zo een stuk makkelijker te maken.