Noodzakelijk: nascholing code 95!

Ik ben ondernemer en mijn vader is dit ook. We hebben allebei een totaal ander kantoor en mijn vader heeft al erg lang een transportbedrijf. Hij heeft dus veel vrachtwagenchauffeurs in dienst en daarom ga ik het vandaag hebben over nascholing code 95. Dit moet een chauffeur eens en in de vijf jaar doen om in het bezit te blijven van de code 95.

nascholingMijn vader vertelde me pas geleden dat dit erg duur is en dat hij gelukkig een goedkopere rijschool gevonden had. Een rijschool die alles voor hem regelt en ervoor zorgt dat zijn chauffeurs goed nageschoolt worden. Dit is erg belangrijk want als dit niet gebeurd kunnen er de nodige problemen ontstaan. Verder is het ook wel fijn dat zijn chauffeurs hierdoor beter blijven rijden. Hierdoor gebeuren er minder ongelukken en daardoor verliest hij niet veel geld. Hij is erg tevreden over de rijschool en hij zou dit andere ondernemers zeker aanraden. Zijn eigen werknemers vinden de cursus verder ook erg fijn. Ze leren weer een hoop bij en dit is toch wel erg fijn. Zo zitten ze natuurlijk met een beter gevoel in de vrachtauto.

Goede service!code 95

Voor een mooie prijs regelt dit bedrijf alles voor je en dit is ideaal. Mijn vader is bij dit bedrijf uitgekomen dankzij een collega ondernemer van hem. Hij vertelde hem dat ze bij deze verkeersschool veel goedkoper zijn en sindsdien laat hij zijn werknemers hier de nascholing code 95 volgen, dit is super!