Moeten jouw medewerkers ook hun heftruckcertificaat halen?

vrachtwagenElk beroepsgroep heeft wel zijn eigen certificaten nodig. Dit niet alleen om aan te kunnen tonen dat je deze vaardigheden beschikt maar het ook nog eens op een veilige wijze kunt uitvoeren. In dit artikel wil ik er dan ook eentje uitlichten, namelijk een heftruckcertificaat halen. Wanneer jij werkzaam bent in een magazijn is dit dus noodzakelijk.

Ik raad jullie dit lesprogramma aan

Zijn jullie al bekend met verkeersschool Wesseldijk? Hier is een heftruckcertificaat halen mogelijk. Doordat zij verschillende pakketten aanbieden kunnen zij vrijwel aan alle wensen voldoen. Ook magazijnmedewerkers moeten hun werkzaamheden op een correcte en veilige manier uitvoeren. Dit is dan ook een onderdeel van code 95. Iets wat voor sommige wellicht een onbekend begrip is. Al denk ik wel dat alle vrachtwagenchauffeurs hier bekend mee zijn. De groep kan dan ook terecht bij deze rijschool. Dit namelijk voor bijscholing, iets wat ook wettelijk verplicht is. De code 95 komt sindsdien op het rijbewijs te staan en men wordt geacht deze eens per vijf jaar te verlengen. Dit gebeurt in de vorm van bijscholing en nascholing en daarom ondergaan vrachtautochauffeurs sindsdien een vijfjaarlijkse cursus. Zo’n cursus bestaat ongeveer uit 35 lesuren. Wanneer de bestuurder deze heeft doorlopen hij diegene als het ware weer “up-to-date”.

heftruckcertificaat halen

Ook particulieren bestuurders kunnen hier terecht

wesseldijkWanneer je de website verkeersschoolwesseldijk.nl bezoekt, zul je zien dat ook particulieren bestuurders hier rijlessen kunnen nemen. De prijzen hier zijn dan ook behoorlijk goedkoop, terwijl de begeleiding uitstekend is. De lessen worden namelijk enkel gegeven door instructeurs die zelf in het bezit zijn van een speciaal certificaat.