Lasersnijden metaal dient nauwkeurig te gebeuren

logo (1)Ik had nooit geweten dat dit zo lastig is om te doen maar ik wilde er zoveel over te weten komen zodat ik het internet ben opgedoken. Mij noemen ze ook wel eens de metaaltje aangezien ik gefascineerd ben over lasersnijden metaal. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Laserparts.nl. Nooit geweten dat dit bedrijf bestaat maar ik moet eerlijk zeggen dat hun maar al te goed weten hoe dat er gewerkt dient te worden. Ik wilde een probeersessie bij hun neerleggen om te kijken of hun het metaal ook zo kunnen maken zoals ik het hebben wil.

kwaliteitslider-machine

Sinds ik bij hun een opdracht heb neergelegd ben ik er zeer tevreden over. Nooit geweten dat het mogelijk is om dit voor mekaar te krijgen bij hun maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een vrij onmogelijke opdracht heb neergelegd bij ze. Ik wilde hun eigenlijk enigszins testen om te zien of dat hun het realiseren of niet.

Ikzelf heb niet veel verstand van lasersnijden metaal maar ik moet zeggen dat Laserparts.nl dat wel degelijk hebben. Hun hebben namelijk de zo onmogelijke opdracht die ik heb neergelegd netjes gemaakt zodat ik met een mond vol tanden heb gestaan!