Is het tijd voor een goede kantine koffiemachine?

Startte ik een paar maanden geleden bij mijn nieuwe baan, hebben ze geen koffiemachine. Was hij al een aar maanden kapot. En ik ben een echte koffieleut en drink helemaal geen thee. Maar na een maand ofzo zonder koffie elke ochtend en middag heb ik toch voorgesteld aan de eigenaar om een koffiemachine voor de kantine aan te schaffen. Overal waar ik heb gewerkt hadden ze een koffiemachine in de kantine. Dat kan toch ook niet anders? Ik bedoel, zoveel mensen drinken koffie dus een koffiemachine in de kantine vind ik onmisbaar op het werk. En gelukkig een aantal collega’s met mij vonden het ook belangrijk om een koffiemachine in de kantine te hebben dus dat maakte het een stuk makkelijker voor me om het voor elkaar te krijgen dat de eigenaar een koffiemachine voor de kantine zou gaan aanschaffen. Ik stelde de site redbeans.nl voor. Een mooie site waar ze dus onder andere een koffiemachine voor in de kantine verkopen. Je schaft een abonnement bij ze aan, eentje waar alles in zit. De koffie die ze erbij verkopen is high grown, handgeplukt en langzaam geroosterd. De bonen worden in Nederland gebrand. U kunt kiezen uit twaalf verschillende koffiemachines. Waaronder een XL touch, deze is nieuw, dan de meest gekozen XL beanmachine, en de large beanmachine. De XL beanmachine bijvoorbeeld is een volautomatische espressomachine tot 60 dagelijkse gebruikers. De large beanmachine komt met verse melk, de anderen niet. Wij hebben de XL beanmachine gekozen gezien we 55 medewerkers in het bedrijf hebben, ons bedrijf is niet zo groot. Er zit geen touchscreen op, alleen maar knoppen. Ze gebruiken geen plastic maar wel aluminium. Je kan hem gratis uitproberen. Het vullen en schoonmaken is heel makkelijk dus dat is ook heel mooi. Hij kan 150 koppen koffie per uur zetten, nou dat moet genoeg zijn dachten we! Hij is meer dan 95% recyclebaar dus ook nog eens beter voor het milieu. Je kan kiezen uit koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk, een kan koffie en een kan heet water, dus dat zijn heel veel verschillende keuzes voor zo een mooie machine toch?

Wilt u ook een koffiemachine voor de kantine aanschaffen?

Dit bedrijf biedt alles wat u nodig heeft daarvoor. U kunt alle informatie lezen op de website en ze ook bellen of mailen als u persoonlijk advies wilt opvragen. Wij zijn erg tevreden en ik helemaal want eindelijk koffie in de kantine!

Ook interesse in een mooie koffiemachine?

Ga dan snel naar deze website, want:

  • Ze verkopen prachtige koffie machines, voor koffie en meer!
  • Als u een offerte aanvraagt sturen ze er snel eentje toe.
  • Er werken mensen die weten waar ze het over hebben.

Dus gaat u ook een keertje een kijkje nemen op deze website misschien? U zult er geen spijt van hebben, dat weet ik zeker! Bekijk daarom de info op de site ook even om te zien wat u hier kunt vinden. U zult zien dat u hier de apparatuur kunt vinden die u nodig heeft. Kijk daarom vandaag nog even op de site.