In mijn printer moet het type Epson t1291 en bij jou?

Epson t1291In elk kantoor staat wel een printer. Vooral wanneer je producten verkoopt en je de factuur hierbij mee stuurt is een goede printer en cartridges essentieel. Wanneer het er allemaal verzorgt en strak uitziet komt dit natuurlijk ook professioneel over bij de klant. Wanneer je van die inktvlekken op je factuur hebt staan vinden klanten dit onprettig. Dit is dan ook de reden waarom ik inktpatronen neem van het merk Epson t1291. De kwaliteit hiervan is gewoon erg hoog. De letters en cijfers staan haarscherp op het papier en het oogt gewoon beter.

Zo heb ik enkele jaren terug een goedkope site gevonden waar je deze cartridges kunt kopen. Deze site heet inktdruppel.nl. Wellicht dat jullie deze al kennen? Voor de mensen die hun wel kennen ben ik benieuwd wat jullie ervaringen hiermee zijn?

Inktdruppel.nl

Epson in gewoon mijn merk

InktcartridgesIk ben hier inmiddels al enkele jaren een tevreden klant. Vooral de snelle levering spreekt boekdelen. Natuurlijk hebben zij naast Epson t1291 ook andere merken als HP en Canon. Zelf werd mij bij de aanschaf van de printer verteld dat ik de t1291 moest nemen dus ben hier altijd bij gebleven. Wanneer je echt voor goedkope inktpatronen wilt gaan moet je het huismerk nemen. Volgens Inktdruppel is de kwaliteit bijna net zo goed als de A-merken. Ik heb nu zelf hiervan een bestelling gedaan voor thuis. Dit vooral om wanneer ik dan print het niet van essentieel belang is dat het haarscherp is.