Hoe kom ik bovenaan Google

Hoe kom ik bovenaan Google? Dit vraag ik mijzelf zo vaak af waardoor ik ben gaan twijfelen aan onze website. Wij hebben deze website voor een aantal jaren terug gemaakt. Met veel trots en plezier kon hij eindelijk in de lucht. In het begin hadden wij dan ook onwijs veel bezoekers en dat was mooi om te zien. Maar op een gegeven moment hadden wij helemaal geen bezoekers meer en dat was raar! Nou ja, niet zozeer raar maar meer het feit dat wij online onze producten verkopen en dat wil ik graag houden.

Expert ingeschakeld

Aangezien onze producten maar op de schap blijven liggen ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Een expert vinden op het gebied van marketing was dan het beste wat ik kon doen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een extern bedrijf. Dit leidde mij vrijwel direct naar de website van Intelligent Online. Alleen al bij het zien van deze website was ik verkocht! Zo’n layout wilde ik ook! Hierdoor hebben wij er dan ook voor gekozen om contact op te nemen met dit bedrijf. De vragen konden wij gerust stellen en in de tussentijd werd onze website geïnspecteerd.

Vrijwel direct kregen wij dan ook te horen dat er een paar punten aangepast moest worden. Na wat te hebben overlegd hebben wij akkoord gegeven en zijn zij vervolgens aan de slag gegaan met onze website.