Herintreder opleiding gezocht

integreren opleiding

Op zoek naar herintreder opleiding

Zelf kwam ik in een reintegratie traject terecht. Voorheen wist ik niet hoe lastig die situatie kon zijn, ook al heb ik wat mensen om mij heen mee gemaakt die door het zelfde proces gingen. Al snel wist ik dat ik op zoek moest naar een herintreder opleiding. De herintreder opleiding zou mij sneller helpen aan een baan waardoor ik dus sneller vooruit zou kunnen gaan in inkomsten. Dat was mijn belangrijkste doel! Een herintreder opleiding wordt niet overal zomaar aangeboden, dus ik ging online op zoek. Toen ik online zocht op herintreder opleiding, stuitte ik op Fabius opleidingen. Die naam had ik al eens voorbij horen komen, maar ik wist niet precies waar zij voor stonden. Nu kwam ik erachter dat zij ook herintreder opleidingen hebben. Zij maakten het mij toen makkelijk aan een versnelde opleiding te beginnen zodat ik nieuw werk kon gaan uitoefenen. Het grootste probleem was namelijk dat ik niet meer in staat was mijn vorige functie te vervullen. Al snel had ik mijn opleiding ook afgerond en kon ik weer aan de slag in het werkveld.

integreren opleiding

Gevonden wat ik zocht!

Toen ik eenmaal de juiste opleiding had gevonden, dankzij Fabius, was alles vlot gebeurd. Ik had een gezellige groep waarmee ik regelmatig contactmomenten had en dus samen kon leren. Dat was een extra motivatie hier goed mee bezig te gaan. Mijn ervaring van het hele proces is erg positief, terwijl ik juist angst had! Daarom raad ik iedereen Fabius aan.