Goedkopere reclame bestaat niet

aansteker bedrukken

Tegen het einde van het jaar is het als eigenaar van een bedrijf altijd weer de vraag wat je medewerkers en relaties zal geven als dank, eigenlijk is het ieder jaar hetzelfde met een kerstpakket. Vaak worden er etenswaren in gedaan, of drank die niet eens wordt gedronken. De helft van het pakket wordt weggegeven, door een pakket te maken met leuke bruikbare spulletjes heb je wel een pakket wat wordt gebruikt. Met een aansteker bedrukken heb je in ieder geval al een ding wat uniek is.

aansteker bedrukken

Meer leuke presentjes

In de webshop heb je naast een aansteker bedrukken nog andere leuke voorwerpen die je kunt voorzien van een mooie tekst of afbeelding, stel een leuk pakket samen voor bijvoorbeeld in de zomer in de tuin. Met een aansteker voor de bbq bijvoorbeeld, of een pakje lucifers met een leuke opdruk maar vergeet de aansteker voor het gasfornuis niet. Misschien een asbak erbij met het logo van je bedrijf het is allemaal mogelijk bij aanstekers.nl.

Ook als normaal geschenk

Met een aansteker bedrukken hoef je niet perse alleen aan de feestdagen te denken, gewoon als promotiegeschenk kun je ze ook inzetten. Voordeel ervan is dat ze eenvoudig mee te nemen zijn, en altijd wel worden gebruikt. Gelukkig kun je er alles op laten bedrukken wat je wenst, een leuke tekst maar een mooie afbeelding is ook heel goed mogelijk. Gelukkig is het mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken, maar heb je aan een kleur genoeg dan is dit ook goed.