Goede online marketing in Rotterdam

Ik had een opleiding gevolgd en behaald als kok in Rotterdam. Ik had een aantal jaar gewerkt in een restaurant bij mij in de buurt waar ik het erg naar mijn zin heb gehad. De sfeer op de werkvloer was erg goed en gezellig. Ik had een erg goede en hechte band opgebouwd met mijn collega’s en met mijn werkgever. Na een aantal jaar te hebben gespaard van mijn salaris wilde ik graag een eigen restaurant openen in Rotterdam. Mijn vriendin waar ik al een aantal jaar mee samenwoonde vond dit een super leuk en goed idee. Ik had iedere maand geld apart gelegd van mijn salaris en ik kon hier uiteindelijk na een aantal jaar hard voor te hebben gespaard een pand van kopen om mijn restaurant te openen. Het pand wat ik wilde kopen werd aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs omdat het pand toe was aan een renovatie. Ik ben zelf erg handig waardoor dit goed uitkwam. Het pand was binnen een aantal weken helemaal gerenoveerd en zag er erg goed uit. Het restaurant was na twee maanden geopend en het trok erg veel gasten. Ik besloot om het restaurant uit te breiden en ook gerechten aan te bieden die thuisbezorgd konden worden. Ik ging vervolgens op zoek naar online marketing Rotterdam

Online marketing

Ik kwam nadat ik een tijdje had gezocht op online marketing Rotterdam uit op de website van DutchBlue. Op de website stond erg veel nuttige informatie over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Deze informatie sprak mij erg aan waardoor ik contact had opgenomen met het bedrijf zodat ik om hulp te vragen betreft de online marketing van mijn restaurant.