Gebruik van een groot formaat papier

A0 printen

Hebben we het over formaat A0 van papier, dan hebben we het over het algemeen over papier wat wordt gebruik voor professioneel gebruik. Posters worden bijvoorbeeld gebruikt op dit formaat papier, maar ook bouwtekeningen worden in heel veel gevallen op dit formaat gemaakt. Nadat tekeningen zijn gemaakt, moet je voor een A0 printen wel een professioneel bedrijf benaderen. Niet alle printers zijn in staat om een A0 formaat te printen, bij potdirect.nl ben je hiervoor wel aan het goede adres. Prijstechnisch is het bedrijf ook zeer voordelig, en zeker aan te raden.

Grootste formaat

Onder de A formaten papier is het A0 formaat het grootste formaat, meten we het papier dan komen we tot 1 vierkante meter oppervlak. Gedetailleerde technische tekeningen worden in veel gevallen op dit formaat getekend en uitgewerkt, ook voor naaiateliers zijn de formaten uitstekend om te gebruiken. Voordeel van A0 printen bij plotdirect.nl is dat zowel zwart / wit als kleur dezelfde prijs is. Over de levertijd hoeven we het ook niet te hebben, bestel je voor 2 uur in de middag je bestelling dan wordt deze de volgende dag thuisbezorgd.

A0 printen

Ook andere formaten om te printen

Naast A0 printen ben je natuurlijk ook op het goede adres om de andere formaten te laten printen, heb je andere tekeningen of posters welke geprint moeten worden kun je perfect terecht bij plotdirect.nl. Bij het printen van verschillende papieren, wordt ook aan het milieu gedacht, de techniek die wordt gebruikt is namelijk milieuvriendelijk. Of je nu een formulier wilt laten printen of meerdere, vanaf slechts 1 exemplaar ben je ook welkom in de webshop. Na het printen kun je ervoor kiezen, of je de geprinte tekening opgevouwen of opgerold geleverd wilt hebben. Voor posters is het bijvoorbeeld niet mooi als er vouwen in blijven zitten na het aanbrengen.