Factuurprogramma Onfact is geweldig

Factuurprogramma OnfactHet onderwerp van vandaag is Factuurprogramma Onfact. Al jaren lang ben ik een ondernemer. Ik beoefen mijn vak uit in hart en nieren. Helaas was ik maandenlang veel bezig met facturatie werkzaamheden. Ik baalde hier enorm van want ik wilde meer energie kunnen stekken in mijn personeel en de klanten. Vandaar de keuze een oplossing te gaan zoeken voor dit vervelende probleem. Met deze gedachte in het achterhoofd ben ik een oplossing gaan zoeken. Toevallig ging ik diezelfde langs een goede vriend van mij. Hij is ook ondernemer en zijn onderneming is enorm succesvol. Tijdens ons gesprek vertelde ik hem mijn probleem. Hij raadde mij aan een kijkje te nemen op de website van het bedrijf onfact, want via deze website had je de mogelijkheid om gebruik te maken van een Factuurprogramma Onfact. Zelf gebruikt hij dit programma al vele jaren en tot dusver heeft hij nog een fout ontdekt. Natuurlijk volgde ik zijn advies en ik ben een account aan gaan maken op deze website!

Software

Een goede investering

Na aanmaken van het account heb ik mijn facturatie werkzaamheden over gelaten aan onfact. Maandelijks betaal ik zo’n negen euro en in ruil daarvoor worden mijn facturatie werkzaamheden op een eenvoudige manier verricht. Natuurlijk vind ik dit geweldig en dat maakt mij dan ook zeer gelukkig. Sinds het aanmaken van dit account heb ik veel meer tijd in mijn klanten en personeel kunnen steken. Nu de facturatie werkzaamheden worden gedaan door onfact is er een grote last van mijn schouders af. Dit geeft mij een heerlijk rustig gevoel!

Onfact