Eindeloze variatie in labels en etiketten

Stickers zijn te gebruiken voor enorm veel verschillende doeleinden. Eén van de leukste toepassingen is wel de decoratie van een feest of festival. Denk bijvoorbeeld aan het effect van glow-in-the-dark stickers als het donker wordt op het feestterrein. Ook als er geen verlichting is zullen de labels hun lichtgloed blijven verspreiden. Je kunt ze laten drukken in vele vormen en maten, dus je bent altijd origineel. En natuurlijk kun je deze etiketten in diverse kleuren en belijmingen kopen. Dus ben je bezig met de organisatie van een evenement, dan ben je bij ons aan het juiste adres om al je labels en etiketten te bestellen.

logo_qdentify_green-01

Blanco labels bestellen
Behalve vele voorgedrukte etiketten leveren wij ook blanco stickers in alle maten. Of je nu stickermateriaal op een rol of op een vel nodig hebt, een permanent hechtend etiket, een beschrijfbaar label, een wit of een gekleurd etiket, bij ons kun je het allemaal bestellen. Ook kun je stickers laten bedrukken van verschillende soorten papier en kunststof, zelfs transparant, en met verschillende kwaliteiten van belijming. Als extra service bieden we de mogelijkheid om grote oplages voor je op voorraad te houden en die stickers op het gewenste tijdstip in kleinere hoeveelheden te leveren.

 

Serienummers en andere reeksen laten drukken
Werk je met barcodes en QR-codes dan heb je dagelijks etiketten nodig. Voor het identificeren van apparaten, het uitgeven van unieke nummers op een ticket of een label of voor het adresseren van een mailing kunnen etiketten en labels ook goed worden gebruikt. Wil je daarvoor stickers laten drukken, dan doen we dat met alle plezier. VDP, variabele data printing, is voor ons bekend terrein. Het is mogelijk vanuit ene bestand of database een reeks unieke labels en etiketten te produceren. Logistieke processen worden ondersteund door het laten drukken van zulke stickers. Deze labels zijn bij Qdentify in diverse kwaliteiten te koop.