Een goed en verzorgt terrein

Toolnation

Ook wanneer je terrein niet helemaal vlak is wil je dat deze er goed en netjes uitziet, de zijkanten ook gemaaid zodat er niets aan het lot wordt overgelaten. Met een bosmaaier maak je ook moeilijk bereikbare plaatsen weer netjes en verzorgt, rondom bomen of dat perkje waar je altijd al moeilijk bij kon met een normale grasmaaier. Ook voor het weghalen van onkruid bij de heg is de maaier ideaal, je hoeft geen kunsten uit te halen maar haalt dit eenvoudig weg.

toolnation

Verschillende aandrijvingen

Een bosmaaier kun je op verschillende manieren aandrijven, naargelang de oppervlakte die je ermee moet bewerken maak je een bewuste keuze. Een elektrisch model is op zich krachtig genoeg, wel moet je altijd een punt hebben om stroom vandaan te kunnen halen. Een maaier op een accu is geschikt als je niet zoveel hoeft te maaien, of de beschikking hebt over een extra accu. Heb je zwaar werk te doen, of wil je of wil je niet afhankelijk zijn van elektra dan is een model op benzine aan te raden.

Veel modellen in de webshop

Bij toolnation.nl in de webshop zijn er veel verschillende modellen van een bosmaaier te verkrijgen, naargelang de werkzaamheden die je ermee wilt doen maak je een weloverwogen keuze. Wanneer je af en toe wat onderhoud moet verrichten is een model met een accu wel geschikt, met een benzine model kun je het zwaardere werk doen en ben je niet beperkt door snoeren en elektrapunten.