Een digital signage player aanschaffen

digital signage player

Via IP Digital Signage Solutions B.V.  is het mogelijk om een digital signage player aan te schaffen. Op deze manier is het makkelijk om klanten of gasten bepaalde informatie te geven. Vooral in winkels, maar ook in restaurants en bedrijven is dit echt een hype aan het worden. Voorheen waren winkels volgeplakt met folders om zo hun producten aan de man te brengen. Deze folders waren vaak voor een bepaalde periode geldig. Hierna werden deze weggegooid. Zonde van alle bomen die hiervoor waren gekapt. Bovendien kon het ook zo zijn dat een bepaald product al snel was uitverkocht en hierdoor deze posters ook overbodig ware geworden.

digital signage player

Schaf ook een digital signage player aan

Dit apparaat heeft een HDMI ingang, waarmee je diverse andere apparaten kaan aansluiten. Denk hierbij aan een videowals, een projector of een televisie. Voordeel is dat je op elk gewenst moment jouw informatie, die te lezen is op deze schermen, te veranderen. Zowel voor de klanten is dit erg prettig, want zij kunnen bij binnenkomst in een winkel of bedrijf al zien wat er in de aanbieding is, of wat er verder speelt.

Laatst hadden wij een geweldige leuke reclame in onze winkel. Dit was ook te lezen op de videowals. Helaas hadden wij er geen rekening mee gehouden dat deze stunt echt aantrekkelijk was, want binnen een paar uur waren deze al uitverkocht. Deze stunt konden wij van de schermen afhalen en hiervoor een ander product in de aanbieding gedaan.