Deze firma loopt alles na op gebied van risico inventarisatie en evaluatie

risico inventarisatie en evaluatieEen goede vriend van mij heeft nu al zo’n drie jaar een eigen onderneming. Omdat hij een groot magazijn heeft is het belangrijk dat alles volgens de wet gebeurd. Hiermee bedoel ik dat de veiligheid ten alle tijden gewaarborgd moet worden. Hierdoor krijgt hij regelmatig een controle van de ArboDienst. Zo lopen dan alles na en indien er opmerking zijn, krijgt hij deze te horen. Om de Arbo vaak een stap voor te zijn, maakt hij ook regelmatig gebruik van de diensten van ri & e. Volgens hem is deze firma een echte aanrader en adviseert hij iedereen om zeker eens naar hun site te gaan. Natuurlijk zal ik in eerste instantie uitleggen wat zij allemaal precies doen.

Wat zij doen is het nalopen van alle zaken rondom veiligheid op de werkvloer. Zij hebben dan ook een uitgebreid risico inventarisatie en evaluatie lijst wat zij nalopen. Deze is dan ook nagenoeg hetzelfde als die van de Arbodienst. Wanneer hun vervolgens groen licht geven, weet je dat alles aan de wettelijke eisen voldoet.

offerte veilig

Op veiligheid moet je niet bezuinigen

Veel bedrijven hebben het op dit moment dan ook zwaar. Ondanks dat de economie weer langzaam toeneemt, liggen sommige bedrijven nog steeds onder vuur. Bezuinigen is dan ook iets wat vaak voorkomt. Hier hoef dan ook niks mis mee te zijn, het is namelijk een onderdeel van ondernemen. Echter moet je nooit bezuinigen op veiligheid. Want als de Arbo een controle uitvoert en je voldoet niet aan de wettelijke eisen omtrent veiligheid, riskeer je een mogelijk boete. Vandaar dat ik als tip mee geef de risico inventarisatie en evaluatie lijst van reofferte.nu te gebruiken.

ri & e