De mogelijkheden van kwalitatieve textielstickers

textielstickers

Je kunt textielstickers op textiel en kleding hechten. Dit komt doordat ze van fototex en rayon acetaatzijde zijn gemaakt. Textielstickers zie je vaak terug bij beurzen en vergaderingen. Waarom? omdat dit tijdelijke evenementen zijn waarbij je dus mogelijk ook tijdelijk stickers op je kleding wilt plakken. Wil je nu weten hoe dit werkt, wat de mogelijkheden zijn en hoe je ze kunt bestellen? Lees dan zeker eens verder.

textielstickers

De voordelen en mogelijkheden

We hebben het al even aangegeven, maar textielstickers zie je vaak terug bij evenementen die van korte duur zijn. Zo wil je misschien stickers op je kleding plakken, maar die er snel weer afhalen wanneer het is afgelopen. Denk aan een schoolreisje ook, waarbij de kinderen een sticker krijgen om ze uit elkaar te houden. Maar ook op beurzen en vergaderingen kan het handig zijn. Deze textielstickers kun je namelijk heel makkelijk aanbrengen op textiel, en dus op kleding. Tevens kun je het er ook weer makkelijk afhalen. Dit soort stickers kun je zelf bedrukken met bijvoorbeeld een logo of tekst. 

Maar hoe kun je nu dit soort stickers laten maken? Probeer ten eerste een aanbieder te zoeken die stickers aanbiedt welke makkelijk te verwijderen zijn. Zo wil je dat de lijmresten eenvoudig te verwijderen zijn. Zo niet, dan kan dat resten op je kleding achterlaten. Let er hierbij nog wel op dat je stickers altijd na minder dan twaalf uur dient te verwijderen. Anders zul je alsnog de resten ervan zien.