De giroflex stoel van Shiraz

logo shiraz furniture

In Zwitserland werd ruim 140 jaar geleden door Albert Stoll een fabriek geopend die de typische ronde houten stoeltjes vervaardigden. In 1919  begon zijn zoon met de ontwikkeling en productie van bureaustoelen en ontwikkelde hij in 1926 de Federdre. de eerste draaistoel met vering. Hier ontstond later de naam Giroflex uit.

De giroflex van Shiraz 

Het hebben van de juiste zithouding is op het kantoor erg belangrijk. Je kunt namelijk op langer termijn erg veel verschil merken in een goedkopere en een betere bureaustoel. Voor en Giroflex bureaustoel ben je bij Shiraz Absoluut aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt namelijk al jaren design kantoormeubilair aan. Met het juiste kantoormeubilair en accessoires kun je een moderne en verzorgde uitstraling geven aan een kantoor. De juiste uitstraling van het kantoor zal vervolgens bijdragen aan een motiverende en inspirerende sfeer wat de werknemers altijd erg prettig vinden. 

Giroflex, designed to work


De showroom van Shiraz 

Als je op zoek bent naar een goede bureaustoel voor je zelf en/of jouw werknemers kun je proefzitten in de showroom van Shiraz. In de showroom zul je door een van de verkoopmedewerkers worden geholpen met het vinden van de juiste bureaustoel. Je kunt dan direct ervaren of je de bureaustoel prettig vindt zitten. 

Een zeer ruim assortiment 

Shiraz heeft meer dan 50 leveranciers en beiden in het assortim meer dan 1000 producten aan. Hierdoor zul je altijd erg veel keuze hebben tussen verschillende producten. Het vinden van het juiste kantoormeubilair kan lastig zijn en daarom kun je ook telefonisch contact opnemen om zo in contact te gekomen etm een van de experts.