De beste transporteur op het gebied van zeecontainers vindt u bij http://www.sts-holland.com/!

Heeft u goede service nodig met het transporteren van uw producten, dan bent u bij http://www.sts-holland.com/ aan het juiste adres!

Hun service

Sts Holland biedt een wereldwijde service in het transporten van zee containers. Met de Boxloader Multiloader technologie, hebben  ze de laatste technologien die garanderen dat de containers veilig en snel worden geleverd naar de eindbestemming.

Naast het transporteren van de containers, bieden ze ook een service om uw producten te laden in de containers en vervolgens te leveren aan de ontvanger. Daarnaast hebben ze ook connecties met alle belangrijke transporteur bedrijven over de hele wereld, onder andere ANL, OOCL, MOL, MSC, HAMBURG, SUD, CGM en nog veel meer bedrijven. Ook zijn de werknemers zeer gespecialiseerd en ervaren in het laden van containers, zonder dat ze uw spullen beschadigen.

U wordt ook ten alle kosten geassisteerd bij elke stap die er genomen wordt, denkt u hierbij aan service preparation tot constante controle van alle processen. Ook is er altijd  iemand aanwezig om u te helpen als u problemen heeft of vragen heeft, dat geldt ook na kantooruren. De communicatie is zeker belangrijk..

Voordelig

De prijzen van Sts Holland zijn ook zeer voordelig en bieden daarom ook een goede prijs voor de zaken die zij verrichten . Ook hebben ze een track and trace code, zodat u altijd kunt zien waar uw producten zijn. Zo kunt u altijd ook aan de mensen vertellen hoe lang het nog duurt voordat ze de producten  ontvangen.