Dankzij magazijntrap kan ik sneller en makkelijker werken

Ik had een magazijntrap nodig voor het magazijn van mijn winkel. Daar heb ik veel hoge kasten in staan voor de opslag van alle producten. Deze kasten zijn gewoon te hoog om bij te kunnen en ik zocht dus een handige manier om bij de bovenste planken te komen. Met deze magazijntrap kun je heel makkelijk overal bij! Ik en mijn medewerkers zaten al heel lang te klooien met van die uitklaptrappen en dit maakt ons werk zó veel makkelijker en veiliger.

Stevig en handig product met snelle levering

Wat mij ten eerste opviel is dat de magazijntrap heel stevig is. Hij wordt natuurlijk dagelijks gebruikt en door verschillende medewerkers beklommen. Dan is het wel zo fijn als de trap veilig aanvoelt. Zeker als je zware pakketten naar beneden moet tillen zoals in ons magazijn, is het fijn dat de trap dit gewicht makkelijk ondersteunt. Wat ook erg handig is, is dat er een rails aan de bovenkant zit waar de trap aan bevestigd is. Je hoeft dus niet telkens de trap te verplaatsen, maar je kunt de trap zo van de ene kant van het magazijn naar de andere kant schuiven. Nu deze trap geïnstalleerd is kunnen mijn medewerkers hun werk veel sneller doen, waardoor ik ook nog eens geld bespaar. Het bestellen en leveren van de trap ging overigens heel snel en makkelijk. Ik heb nog even contact gehad over welke soort ik precies moest hebben en werd goed geholpen door de klantenservice. Al met al een erg fijne ervaring!