Dankzij Bill incasso mijn factuur alsnog geëind

incasso_keurmerkHelaas bestaat het ook zo dat er mensen zijn die niet op tijd hun factuur betalen. Deze mensen wil ik wel eens door de vingers laten gaan om ze het factuur later te laten betalen. Deze keer is het anders aangezien er een klant is die nog helemaal niks betaald heeft. Beloofd wel continu dat hij het factuur betaald maar helaas heb ik nog geen betaling binnen gekregen. Doordat ik er eerlijk gezegd helemaal klaar mee ben heb ik Bill incasso ingeschakeld. Hun konden, althans dat hoop ik, het factuur zo snel mogelijk innen zonder dat ik er al teveel last  van heb.

Goede service2511111553_157_test kennisma

Mede dankzij het feit dat je via het internet het factuur kan opgeven aan Bill incasso scheelt het mij onwijs veel tijd. Ik merk ook aan mezelf dat ik het erg prettig vindt wanneer het factuur binnen gekomen is bij hun. Ik moet wel zeggen dat ik het zelf absoluut niet leuk vindt hoe dat het momenteel loopt maar ik kan er werkelijk niks anders meer van maken. Hun zorg is dan ook echt om het openstaande bedrag zo snel mogelijk te innen zodat ze het naar mij overmaken. Erg prettig als ik natuurlijk niet nog langer op mijn geld moet wachten.

1607103716_146_banner160714