Dankzij Anera hebben wij meer ruimte

Wij willen een ode brengen aan Anera. Dit wegens het feit dat zij maar al te goed weten hoe dat je meer ruimte in een magazijn kunt realiseren.

Maak kennis met onze onderneming!

Sinds een half jaar zijn wij druk bezig met het opknappen van tweedehandse kantoormeubelen. Dit willen wij vervolgens renoveren om het weer te kunnen verkopen aan andere bedrijven. In de eerste instantie ging ik er niet vanuit dat dit zo goed zou lopen. Wij hebben nu al dagelijks bedrijven die ons benaderen met de vraag wat wij voor hun kunnen betekenen! Natuurlijk is dit fantastisch nieuws voor ons. Toch missen wij enorm veel ruimte om alle meubelen goed en wel op te kunnen slaan. Op dit moment moeten wij op het laatste moment gaan zoeken naar meubels welke de klant wilt. En dan moeten wij natuurlijk maar wel hopen dat wij deze klanten tevreden kunnen stellen.

Meer ruimte

Aangezien ik niets liever wilde hebben dat er meer ruimte komt, heb ik ervoor gekozen om dit online uit te gaan zoeken. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar de mogelijkheden voor een tussenverdieping kwam ik bij Anera terecht. Zij beschikken over deze middelen en wisten dit binnen de kortste keren bij ons te realiseren. Tevens zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk voordeliger vergeleken met wat ik elders heb gezien! Wat het helemaal perfect maakt is toch echt de prettige sfeer welke zij met zich meebrengen!