Bootverhuur Amsterdam voor een bedrijfsuitje!

Bootverhuur AmsterdamEen goede sfeer op kantoor is erg belangrijk. Daarom is het een goede keuze om regelmatig een bedrijfsuitje te organiseren. Dit heb ik pas geleden weer gedaan en daarom heb ik het vandaag over bootverhuur Amsterdam. Dankzij dit bedrijf is het mogelijk om er even lekker tussenuit te gaan met je personeel. Ze zijn gevestigd in het Amsterdamse bos en hier kun je genieten van de natuur.

In de grote waterplas van dit bos is het water heerlijk schoon en het is Bootverhuurhier mogelijk om een kano, boot, of waterfiets te huren. Het leek mij wel leuk om te kanoën met mijn personeel en daarom besloot ik om contact met dit bedrijf op te nemen. Dit is namelijk erg goed voor de teambuilding en ik ging er vanuit dat iedereen dit erg leuk zou vinden. Veel mensen weten niet dat Amsterdam zo’n mooi gebied heeft, dit is wel degelijk het geval. Je vindt hier prachtige waterpartijen, 116 brugjes, diverse slingerpaadjes. Hier wilde ik wel kanoën met mijn personeel en daarom koos ik ervoor om te reserveren.

kano hurenGoed voor de teambuilding

Toen ik dit aan mijn personeel vertelde reageerde iedereen erg enthousiast. We hadden er erg veel zin in en uiteindelijk hebben we er een leuke dag van gemaakt.Bootverhuur Amsterdam regelde alles erg goed en we hebben elkaar weer een beetje beter leren kennen. We hebben erg veel plezier gemaakt en we hebben samengewerkt als een team. Dit is zeker aan te raden als bedrijfsuitje!